DOPRAVA ZDARMA OD 1500 Kč.

Přídatné látky: jakou roli hrají v potravinách a proč je lepší se jim vyhnout?

Jejich úkolem je jídlo či nápoj „vylepšit“. Na vaše zdraví však mají přídatné látky v potravinách účinek většinou opačný. Pojďte se s námi podívat, proč je lepší se produktům s přemírou takzvaných éček raději vyhnout, a zjistěte, jak si proti zpracovaným potravinám stojí naše imunity drinky FUA FUA.

Co jsou přídatné látky a jak mohou ohrozit vaše zdraví

post-img-5

Přídatné látky, nebo jednoduše „éčka“, jsou v dnešní době téměř ve všech potravinách. Jde o chemické sloučeniny, které výrobci přidávají do potravin a nápojů za účelem prodloužení jejich trvanlivosti, zlepšení chuti nebo třeba zvýraznění barvy. Patří sem konzervanty, barviva, stabilizátory, dochucovadla a další látky, jejichž úkolem je, aby potraviny vypadaly lákavě a chutně i po dlouhých týdnech na pultech obchodů. 

Tyto látky často nemají žádné přínosy pro vaše zdraví. Spíš naopak – některé z nich mohou způsobovat alergické reakce, trávicí potíže nebo dokonce nepříznivě ovlivňovat vaši imunitu. I proto se vyplatí věnovat chvíli času pročtení etikety – a produktům, kde se to ve složení „éčky“ jen hemží, se raději vyhnout.

Ve FUA FUA žádná éčka nenajdete

Najít potraviny či nápoje, jejichž složení je čisté a prosté všech přídatných látek, může být pořádný oříšek. S našimi imunity drinky FUA FUA ale vedle nešlápnete. Vytvořili jsme je totiž jen z toho nejlepšího, co příroda nabízí. Bez kompromisů. Éčkům jsme se vyhýbali obloukem.  

V drincích FUA FUA proto nenajdete nejen přidané cukry, ale ani žádné konzervanty, umělá barviva ani další chemické přídavky, které by musely pomáhat jejich chuti, trvanlivosti či barvě. Každý nápoj obsahuje směs rozmanitých druhů ovoce a superpotravin, které jsou zpracovány lyofilizací – tedy šetrným sušením mrazem. Díky tomu si přirozeně zachovávají všechny důležité živiny jako vitamíny, minerály a vlákninu.  

I zdravý nápoj můžete připravit snadno a rychle

Za své pestré barvy vděčí FUA FUA jednotlivým druhům ovoce a dalším přírodním složkám a i chuť je ovlivněna pouze poměrem ovocných složek či kořením. Díky praktickému balení je navíc příprava drinku FUA FUA úžasně rychlá a jednoduchá. Stačí sáček smíchat s vodou nebo mlékem a během minutky máte hotový přírodní nápoj plný vitamínu C a antioxidantů.  

Dva sáčky denně vám dokonce pokryjí doporučenou dávku ovoce, což ocení i vaše imunita. Ať už jako rychlá snídaně nebo zdravá svačina, FUA FUA je ideální volba pro každého, kdo se chce starat o své zdraví přirozenou cestou​. 

Proč dát přednost přírodě před přídatnými látkami 

Vyhýbání se zpracovaným potravinám a upřednostňování těch přírodních může mít zásadní vliv na vaše zdraví. Přírodní potraviny, na rozdíl od těch zpracovaných a „vylepšených“ přídatnými látkami, dodávají tělu důležité vitamíny, minerály a vlákninu v té nejryzejší formě. Právě tyto látky přispívají k rychlejší regeneraci, lepšímu trávení a celkovému posílení vašeho organismu a imunitního systému. 

Příkladem, který mluví za všechny, je příběh slečny Katrin. Katrin se rozhodla od základu změnit své stravovací návyky a zaměřila se na vědomý přístup ke složení a původu potravin. Do svého jídelníčku mimo jiné zařadila i naše imunity drinky FUA FUA, které jí pomáhají doplňovat každý den důležité vitamíny a antioxidanty.  

Díky vědomé změně se jí podařilo zlepšit svůj zdravotní stav a zbavit se endometriózy ve chvíli, kdy už jí lékaři doporučili jako jedinou možnost hormonální léčbu. Seznamte se s námi s příběhem slečny Katrin a nechte se inspirovat i vy.  

post-img-5