DOPRAVA ZDARMA OD 1500 Kč.

Poznejte sílu antioxidantů: Co je ORAC hodnota a proč na ní záleží?

Čím vyšší má potravina hodnotu ORAC, tím vyšší je její antioxidační kapacita. Že vám to nic moc neříká? Tak čtěte dál a zjistěte, co přesně ORAC hodnoty znamenají, jaký mají vliv na vaše zdraví a co s nimi mají společného naše imunity drinky FUA FUA.

Poznejte sílu antioxidantů: Co je ORAC hodnota a proč na ní záleží?

post-img-5

Čím vyšší má potravina hodnotu ORAC, tím vyšší je její antioxidační kapacita. Že vám to nic moc neříká? Tak čtěte dál a zjistěte, co přesně ORAC hodnoty znamenají, jaký mají vliv na vaše zdraví a co s nimi mají společného naše imunity drinky FUA FUA.

Co je ORAC hodnota a k čemu je důležitá?

ORAC je zkratka pro Oxygen Radical Absorbance Capacity – měřítko toho, jak dobře určité potraviny dokážou bojovat s volnými radikály. Tyto volné radikály v těle způsobují poškození buněk a přispívají k procesu stárnutí, ale i k různým onemocněním, jako jsou srdeční choroby či rakovina. ORAC hodnoty vám tedy napoví, které potraviny mají nejvyšší antioxidační účinek, a tím jsou schopny chránit vaše buňky před oxidačním stresem a udržet vás v kondici. Pravidelná konzumace potravin s vysokými ORAC hodnotami posiluje imunitní systém, podporuje vitalitu a pomáhá snížit riziko chronických onemocnění.

Proč je FUA FUA vaší každodenní dávkou antioxidantů?

Pokud nestíháte denně konzumovat dostatek ovoce a zeleniny, nemusíte zoufat. Naše imunity drinky FUA FUA jsou jednoduchým a pohodlným způsobem, jak tělu dodat potřebné antioxidanty rychle a snadno. Naše drinky jsou vytvořeny z pečlivě vybraných superpotravin, které mají vysoké ORAC hodnoty, což znamená, že jsou skvělým zdrojem antioxidantů a posilují přirozenou obranyschopnost těla. K pokrytí denní dávky ovoce stačí dva sáčky, ze kterých si připravíte chutné smoothie plné antioxidantů, vlákniny a dalších prospěšných látek během pár sekund.

Jak FUA FUA funguje?

Každá z příchutí FUA FUA je složena z pečlivě vybraných ingrediencí, které jsou známé svým vysokým obsahem antioxidantů a přirozeně vysokými ORAC hodnotami. Například:

  • Tropické ovoce obsahuje vitamín C a další prospěšné látky, které přirozeně zvyšují imunitní odpověď těla.
  • Banán je bohatý na draslík a vlákninu, která podporuje trávení a pomáhá při regeneraci svalů.
  • Červená řepa je přírodní zdroj nitrátů, které podporují zdravou cirkulaci a vitalitu.

Jedním z klíčových antioxidantů, které naše tělo potřebuje, je vitamín C. Ten je esenciální pro ochranu buněk před oxidačním stresem, podporu imunitního systému a zdraví pokožky. FUA FUA drinky jsou bohaté na vitamín C díky obsahu ovoce jako jsou mango, acerola nebo šípek.

Vyvážené složení pro vaše zdraví

FUA FUA imunity drinky nejenže dodávají tělu potřebné antioxidanty, ale jejich složení je vyvážené tak, aby podporovalo různé aspekty zdraví. V každé příchuti najdete kombinaci superpotravin, které působí synergicky:

  • Polyfenoly z ovoce a zeleného čaje neutralizují volné radikály.
  • Vláknina podporuje zdravé trávení a pomáhá při detoxikaci.
  • Bioaktivní látky jako kvercetin, flavanoidy a kurkumin mají silný protizánětlivý účinek.

FUA FUA: Váš spojenec v boji proti oxidačnímu stresu

Naše imunity drinky FUA FUA jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální antioxidační podporu a pomohly udržet optimální zdraví i v náročném každodenním životě. Díky vysoce ORAC hodnoceným složkám, které posilují imunitní systém a bojují proti oxidačnímu stresu, jsou drinky FUA FUA spolehlivým pomocníkem pro prevenci stárnutí, zlepšení imunity a posílení vitality. Každá příchuť je pečlivě složená z přírodních ingrediencí, které přispívají nejen k vyšší antioxidační kapacitě, ale i k celkovému zdraví. Stačí dvě sáčky nápoje FUA FUA denně a budete se cítit lépe, silnější a připraveni čelit každému dni. Přečtěte si více o surovinách příchutích a jejich hlavních antioxidantech.

  • Výtažek z šípku: Jeden z nejsilnějších antioxidantů, který přispívá k posílení imunitního systému, podporuje trávení a zdraví močových cest. Je bohatý na vitamín C a chrání buňky před oxidačním poškozením.
  • Výtažek z aceroly: Silný antioxidant bohatý na přírodní vitamín C. Pomáhá při tvorbě kolagenu, posiluje imunitu, snižuje hladinu cukru v krvi a podporuje zdraví pokožky, svalů a kostí.
  • Čajovník čínský (matcha): Obsahuje vysoké množství polyfenolů, flavonoidů a katechinů, což jsou silné antioxidanty, které chrání tělo před volnými radikály. Matcha také dodává energii a podporuje přirozenou obranyschopnost těla.
  • Červená řepa: Přírodní zdroj antioxidantů, který posiluje cévy, podporuje detoxikaci organismu a zdraví kardiovaskulárního systému. Řepa obsahuje betanin, který je silným antioxidantem a protizánětlivou látkou.
  • Borůvky: Bohaté na antokyany, které jsou silnými antioxidanty, chrání kapilární cévy, podporují zdraví zraku a pomáhají při tvorbě kolagenu. Borůvky také podporují imunitní funkce a mají protizánětlivé účinky.
  • Acai: Obsahuje antokyany a polyfenoly, které pomáhají redukovat cholesterol, podporují imunitu a chrání buňky před poškozením volnými radikály. Acai také zlepšuje metabolismus a podporuje zdraví srdce.
  • Maqui: Jeden z nejsilnějších známých antioxidantů, obsahující vysoké množství antokyanů a polyfenolů. Maqui zpomaluje stárnutí buněk, působí protizánětlivě a pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi.
  • Výtažek z kurkumy: Obsahuje kurkuminoidy, silné antioxidanty, které působí protizánětlivě, podporují trávení a zdraví imunitního systému. Kurkuma také pomáhá v boji proti oxidačnímu stresu.
  • Camu camu: Jedna z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínu C, který posiluje imunitní systém, podporuje zdraví cév a pomáhá zpomalit stárnutí buněk. Camu camu také přispívá ke zlepšení kognitivních funkcí.
  • Marakuja: Silný antioxidant, který zmírňuje záněty, podporuje zdravé trávení a posiluje přirozenou obranyschopnost těla. Má také protizánětlivé účinky a přispívá ke snížení oxidačního stresu.
  • Modrá spirulina: Bohatá na antioxidanty, zejména fykocyanin, který má silné protizánětlivé a detoxikační účinky. Spirulina podporuje celkové zdraví, zlepšuje metabolismus a chrání buňky před poškozením.

Tyto ingredience dělají z FUA FUA drinků nejen chutný, ale také účinný způsob, jak každý den dodat tělu potřebné antioxidanty, posílit imunitní systém a bojovat proti volným radikálům.

Pro udržení optimálního zdraví je důležité konzumovat pestrou a rozmanitou stravu bohatou na různé druhy ovoce a zeleniny, které poskytují široké spektrum antioxidantů. Díky FUA FUA drinkům si můžete snadno každý den dopřát rozmanitou dávku výživných superpotravin a ovoce s vysokými ORAC hodnotami. Každá příchuť nabízí jedinečnou kombinaci antioxidantů a bioaktivních látek, takže každý den v týdnu můžete tělu dodat různé živiny potřebné pro jeho správné fungování, posílení imunity a ochranu před oxidačním stresem.

post-img-5